Ιδρυμένος το 1976 και με την έδρα του τη Λευκωσία – Κύπρος, o Όμιλος Εταιριών UNIBRAND συνδυάζει τις προσωπικές υπηρεσίες και την εμπιστευτικότητα, με τα προνόμια και την επαγγελματικότητα ενός μεγάλου και διεθνούς κλίμακας δραστηριοτήτων ομίλου.

Ο Όμιλος προσφέρει μονοθυριδικές υπηρεσίες μιας στάσης (one stop shop services) μέσω της:

  • Unibrand Corporate Services,
  • Unibrand Secretarial Services,
  • Unibrand Nominee Services,
  • Unibrand Directors Services,
  • Unibrand Accounting Services,
  • Unibrand Auditing Services,
  • Unibrand Trustees Services,
  • Unibrand Management Consultancy Services.

Ο Όμιλος Εταιριών UNIBRAND ηγείται στην παροχή διεθνών εταιρικών υπηρεσιών – συνήθως γνωστές ως “ίδρυση ημιδεπών/εγχώριων ή και υπεράκτιων εταιριών, εταιριών διεθνών δραστηριοτήτων και καταπιστευμάτων” – με σκοπό την προστασία κεφαλαίου, προσωπικής ή/και εταιρικής περιουσίας και  βελτίωση του  φορολογικού προγραμματισμού του κάθε πελάτη. Η ίδρυση του Ομίλου χρονολογείται προ τριακονταετίας  με μια κληρονομιά πελατείας διεθνούς εμβέλειας.

Η ίδρυση των Εταιριών και των Καταπιστευμάτων ξεκινά συχνά μετά από αιτήσεις θεσμικών πελατών με σκοπό την παροχή υπηρεσιών προς τους δικούς τους πελάτες. Ξέρουμε ότι οι πελάτες σας περιμένουν μια γρήγορη, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη απάντηση, γι’ αυτό κάνουμε ό,τι καλύτερο για να σας την προσφέρουμε. Είμαστε μια Εταιρία υψηλότερης ακεραιότητας, γνωστή για την γρήγορη μας εξυπηρέτηση και για της στενές σχέσεις προσωπικής επαφής στην ίδρυση των εγχώριων και υπεράκτιων εταιριών και των καταπιστευμάτων.

Είμαστε γνωστοί σε πολλούς επαγγελματίες, ιδιαίτερα στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Είτε έχετε μια εταιρία, είτε είστε μεμονωμένος επαγγελματίας, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας για την ανάπτυξη μιας υπεράκτιας εταιρίας ή ενός εγχώριου ή και διεθνούς καταπιστεύματος με έδρα την Κύπρο. Διαθέτουμε γραφεία και παρουσία στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στον Πειραιά στην Ελλάδα, στη Ρώμη στην Ιταλία, στο Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Οδησσό της Ουκρανίας, στη Σαγκάη στη Κίνα και με την κεντρική μας έδρα στην Λευκωσία – Κύπρος.

Μέσω του νομικού μας τμήματος, η UNIBRAND προσφέρει νομικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, οι οποίοι ψάχνουν διαβούλευση και βοήθεια σε ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με την νομοθεσία εταιριών στην Κύπρο, Ελλάδα και άλλα κράτη. Οι νομικοί μας σύμβουλοι έχουν εμπειρία και εμπειρογνωμοσύνη  για  να προσφέρουν νομικές υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών θεμάτων.  Να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά τα θέματα, συμβουλεύουμε και  υποστηρίζουμε τους πελάτες μας  σε τομείς όπως η παροχή επιχειρηματικής έδρας των εταιριών από και  προς την Κύπρο, η εγγραφή εταιριών και εμπορικών σημάτων στην Κύπρο και η προετοιμασία των σχετικών εγγράφων, η διατήρηση των υποχρεωτικών λογαριασμών και άλλων δραστηριοτήτων της εταιρίας, η συνομολόγηση συμβολαίων, η δημιουργία διεθνών καταπιστευμάτων κλπ.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε σε σχέση με απλές εγχώριες ή υπεράκτιες εταιρίες, την ίδρυση ενός εγχώριου ή υπεράκτιου καταπιστεύματος φορολογικά αποδοτικό, ή για την ίδρυση και λειτουργία ενός εξελεγμένου συστήματος για την εξοικονόμηση φόρων, για την προστασία κληρονομιάς ή κεφαλαίου.  Όταν θα είχατε την ευκαιρία να εξετάσετε το υλικό της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει, σας παρακαλούμε να επικοινωνείστε μαζί μας για μια εμπιστευτική συζήτηση.